21 Mayıs 2011 Cumartesi

Samsunspor Maximum Kart sahibi Samsunspor taraftarları bu heyecana takımlarını destekleyerek katılıyor.

Samsunspor Maximum Kart sahibi Samsunspor taraftarları bu heyecana takımlarını destekleyerek katılıyor. Üstelik 12 Mayıs-30 Haziran arasında Samsunspor Maximum Kart'larıyla yapacakları alışverişler üzerinden toplam 3 kat MaxiPuan kazanmanın keyfini çıkarıyor. Samsunspor Maximum Kart'ınız yoksa, karta sahip olmak için İş Bankası Şubelerine başvurmanız ya da "SAMS" boşluk TCKN'nizi yazarak 4402'ye kısa mesaj göndermeniz yeterli!

Kampanya koşulları:

12 Mayıs-30 Haziran 2011 tarihleri arasında Samsunspor Maximum Kart'lar ile yapılan alışverişlerden toplam 3 kat MaxiPuan kazanılacaktır.
Kampanya kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri, kampanya kapsamında aylık azami 25 TL ödül MaxiPuan kazanabilecektir. Örneğin kampanya kapsamında bir ayda alışveriş anında toplam 15 TL MaxiPuan kazanıldıysa, ilave olarak 30 TL değil 25 TL MaxiPuan eklenecektir.
Kampanya kapsamında yüklenen MaxiPuan'ların kullanımına ilişkin bir süre sınırlaması bulunmayacaktır.
Samsunspor Maximum Kart ile, ilgili tarihler arasında yapılacak alışveriş toplamı üzerinden kazanılan MaxiPuan'ların 2 katına karşılık gelen tutarda ilave MaxiPuan, takip eden ayın ilk iki haftası içinde Samsunspor Maximum Kart'lara yüklenecektir. Örneğin, 12-31 Mayıs arasında yapılan alışverişlerden 10 TL MaxiPuan kazanıldıysa, 20 TL ilave MaxiPuan Haziran ayının ilk iki haftası içerisinde kartlara yansıtılacaktır.
İlave MaxiPuan kazanılabilmesi için, kampanya tarihleri arasında yapılan alışverişler üzerinden MaxiPuan kazanılmış olması gerekmektedir.
İade, iptal veya itiraz edilen veya kart hamilinin iradesi dışında üçüncü şahıslar tarafından yapılan işlemlerden kazanılan MaxiPuan'lar hesaplamalara dahil edilmeyecektir.
Kampanyaya sadece İş Bankası Samsunspor Maximum Kartlar dahildir.
Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez. İlave MaxiPuan hediyeli diğer genel kampanyalardan ilgili tarihler arasında kazanılabilecek ödül MaxiPuan'lar bu kampanya kapsamındaki MaxiPuan toplamına dahil edilmeyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar