21 Mayıs 2011 Cumartesi

Aygaz'da 10 TL ekstra MaxiPuan veya 5 taksit!

15 Mayıs- 15 Temmuz 2011 tarihleri arasında Maximum anlaşmalı Aygaz tüpgaz bayilerinde Maximum Kart sahiplerinin Maximum özellikli POS cihazlarından tek seferde yapacakları 45 TL ve üzeri birinci peşin ev tüpü alışverişine 5 TL, tek seferde ve farklı günlerde yapacakları 45 TL ve üzeri ikinci peşin ev tüpü alışverişine 5 TL değerinde ekstra MaxiPuan veya 5 Taksit fırsatı!

Kampanya kapsamında, Maximum Kart sahiplerine 15 Mayıs-15 Temmuz 2011 tarihleri arasında anlaşmalı Aygaz tüpgaz bayilerinden Maximum POS cihazlarından birinci peşin ev tüpü alışverişleri için 5 TL,2. Peşin ev tüpü alışverişleri için 5 TL değerinde ilave MaxiPuan hediye edilecek veya 5 taksitte ödeme imkanı sağlanacaktır.
Bir müşterinin kampanya süresince kazanabileceği ilave MaxiPuan 10 TL ile sınırlıdır.
Kampanya kart bazında değil müşteri bazında olacaktır.
İlave MaxiPuanlar her 1 aylık periyod sonunda 5 işgünü içerisinde müşterilerimizin kartlarına yansıtılacaktır.
Verilecek ilave MaxiPuanların son kullanma tarihi ilk yükleme için 3 Temmuz 2011, ikinci yükleme için 3 Ağustos 2011 olup,bu tarihlerden sonra kullanılamayacaktır.
Şirket Kredi Kartı, Vadematik Ticari Kart ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Kampanyaya Maximiles da dahildir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.
Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılacaktır.
Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir. Bankamatik kart ile kazanılan MaxiPuanlarda geri alınacaktır.
Kampanyaya Ziraat Maximum Kart'lar da dahildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar