22 Mayıs 2011 Pazar

Maximum Platinum MasterCard sahiplerine özel ayrıcalıklı hizmetler ve unutulmaz bir alışveriş deneyimi Beymen'de sizi bekliyor.

Maximum Platinum MasterCard sahiplerine özel ayrıcalıklı hizmetler ve unutulmaz bir alışveriş deneyimi Beymen'de sizi bekliyor.

Beymen Ayrıcalıklı Hizmet Paketinden yararlanabilmek için Beymen Özel Müşteri İlişkileri Hattı 0212 444 4 700'ü arayarak kayıt yapılması gerekmektedir.

Kişiye Özel Alışveriş Hizmeti

Kişiye özel alışveriş hizmeti sadece Beymen Nişantaşı ve Beymen İstinye Park alışveriş mağazalarında verilmektedir.
Hizmet kapsamında belirtilen mağazalarda sizlerle özel satış danışmanı ilgilenecektir.

Kişiye özel alışveriş hizmeti sırasında Maximum Platinum MasterCard kartınız ile yapacağınız 5.000 TL'lik alışverişinize bir sefere mahsus 750 TL'lik indirim kazanacaksınız. İndirim Beymen tarafından alışveriş anında uygulanacaktır. İndirim, sezon indirimleri döneminde geçerli olmayıp, Beymen kart ile yararlanılamaz.

Randevu alırken tarz, beğeni, tercih ve ihtiyaçlarınızı satış danışmanına belirttiğiniz takdirde, özel alışveriş seansında önceden hazırlanmış seçenekler size sunulacaktır.

Gardırop Servisi

Beymen stil danışmanı talebiniz doğrultusunda gardırobunuzun düzenlenmesi konusunda yardımcı olacaktır.

Made to Measure

Kişiye özel gömlek ve takım elbise dikimi servisi kapsamında ölçü alımı Beymen İstinye Park, Beymen Nişantaşı Mağazasında ya da tercihinize göre evinizde ya da ofisinizde yapılabilir.
Dikilecek ilk gömleğin kumaşı hediye edilecektir.

Doğum Günü Sürprizleri

Bu ayrıcalık tüm Beymen mağazalarında geçerlidir.
İndirimli ürünler haricinde yapacağınız en az 1.000TL'lik alışverişinizde Beymen kartınıza 200 TL hediye para yüklenecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar