27 Aralık 2011 Salı

Yılbaşında Milli Piyango Bileti ve 100TL chip-para!


Yılbaşı alışverişlerinizde Axess'le 100 TL'ye varan chip-para ve Çeyrek Milli Piyango Yılbaşı Bileti kazanabilirsiniz.
Piyango size çıkarsa da ister gergedan alırsınız ister su aygırı!
Her 100 TL ve üzeri akaryakıt, market, giyim, kozmetik, ayakkabı ve optik-saat alışverişlerinizde toplamda 100 TL chip-para ve Çeyrek Milli Piyango Bileti kazanmak için Turkcell'den 4566'ya diğer operatörlerden 0532 752 4566'ya YENIYIL yazın gönderin!

Kampanya 1 Aralık – 31 Aralık 2011 tarihleri arasında akaryakıt, market giyim, kozmetik, ayakkabı ve optik-saat sektörlerindeki tüm iş yerlerinde yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.
Kampanyadan Axess, Fish, Wings, Carrefour Axess, Axess exi-26 ve
Neo kart sahipleri faydalanabilir. Ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
Kampanyadan faydalanmaya başlamak için YENIYIL yazarak Turkcell’den 4566’ya, diğer operatörlerden 0532 752 4566’ya SMS gönderilmesi gerekmektedir. Kampanyadan, kayıt olduktan sonraki alışverişlerinizde yararlanabileceksiniz.
Kampanyaya asıl kart sahibinin Akbank sisteminde kayıtlı olan telefon numarasından 1 kez SMS gönderilerek kayıt olunması yeterlidir. SMS tutarı Turkcell müşterileri için 0.50 TL’dir; diğer GSM operatörü müşterileri kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.
100 TL ve üzeri market, akaryakıt ve giyim, kozmetik, ayakkabı, optik-saat alışverişlerinizde tek seferde 2 TL - 50 TL arasında chip-para veya Çeyrek Milli Piyango bileti kazanabileceksiniz.
Kampanyaya dahil tüm banka ve bireysel kredi kartlarınız, ek kart ve sanal kartınız ile kazanılabileceğiz toplam chip-para tutarı 100 TL ile sınırlıdır.
Aynı gün içerisinde aynı işyerinden 1 kez sürpriz chip-para veya milli piyango bileti kazanılabilir.
Kampanyadan kazanılan chip-paralar kartınıza anında yüklenecektir.
Kazanılan Çeyrek Milli Piyango bilet numarası Akbank sisteminde kayıtlı olan cep telefonu numarınıza SMS olarak gönderilecektir.
Akbank sisteminde kayıtlı olan cep telefonu numarasının doğruluğundan müşterinin kendisi sorumludur.
Kazandığınız Çeyrek Milli Piyango biletine ikramiye isabet etmesi durumunda, kazanılan ikramiye tutarı 5.000 TL altında ise bileti kazandığınız banka ya da kredi kartınıza yatırılacaktır. Kazanılan ikramiye tutarının 5.000 TL ve üzeri olması durumunda Milli Piyango biletiniz fiziksel olarak tarafınıza noter huzurunda Akbank ve Bilyoner.com tarafından verilecek, ödülünüzü Milli Piyango İdaresinden biletiniz ile birlikte bizzat teslim alacaksınız.
Kampanyadan 1-8 Aralık arasında kazanılan ve kullanılmayan chip-paraların son kullanım tarihi 15 Aralık; 9-15 Aralık arasında kazanılan ve kullanılmayan chip-paraların son kullanım tarihi 22 Aralık; 16-22 Aralık arasında kazanılan ve kullanılmayan chip-paraların son kullanım tarihi 29 Aralık; 23-31 Aralık arasında kazanılan ve kullanılmayan chip-paraların son kullanım tarihi 08 Ocak 2011’dir.
Kampanyada dağıtılacak toplam chip-para ödül tutarı 1.500.000 TL chip-para ile sınırlıdır.
Kampanyada dağıtılacak toplam çeyrek Milli Piyango bileti 100.000 adet ile sınırlıdır.
Milli piyango hediye kampanyası Milli Piyango İdaresi’nin 34400001 numaralı bayisi Bilyoner.com aracılığı ile düzenlenmektedir.
Kampanya süresince Axess, Fish, Wings kartlarınız ile giyim, kozmetik, ayakkabı ve optik-saat sektörlerinde kampanyaya katılan Axess üye işyerlerinden yapacağınız 100 TL ve üzeri taksitli alışverişlerinizde +4 taksit fırsatından yararlanabileceksiniz. Artı taksit kampanyası 2-9 arası vade farksız taksitli alışverişlerde geçerlidir.Artı taksit ilavesi ile birlikte taksit sayısı en fazla 10 taksit ile sınırlıdır.
Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar