4 Ocak 2012 Çarşamba

CardFinans'tan Uçak ve Varan Otobüs Bileti Fırsatı

Kazandığınız ParaPuan’ları; 444 0 900’ü arayarak istediğiniz havayolu şirketinden bedava uçak bileti ya da Varan Turizm’den bedava otobüs bileti alırken kullanabilirsiniz.

Havayolu kısıtlaması olmadan uçak bileti alabilirsiniz

Biriken ParaPuan'larınız ile istediğiniz havayolundan bedava uçak bileti almak için tek yapmanız gereken 444 0 900'ü aramak! Üstelik ParaPuan'larınız ClubFinans ve Platinum için 3 kat daha değerli...

Dünyanın tüm seçkin havayollarından, tüm yurtiçi ve yurtdışı uçuş noktalarına bedava uçak bileti kazanabilirsiniz. ParaPuan'larınız yetmediği taktirde geri kalan miktarı CardFinans'ınız ile ödeyebilirsiniz.

Finansbank Telefon Bankacılığı'na 444 0 900'den ulaşarak uçmak istenilen yer, zaman ve havayolu şirketi bildirildiğinde, uçak biletleri istenilen adrese teslim edilmektedir.

Bilet iade, iptal, değişiklik taleplerinde ve talep edilen uçakta yer bulunamaması durumunda sorumluluk Finansbank'a ait değildir. Bilet siparişlerinizi hafta içi 09:00-18:00 saatleri arasında verebilirsiniz.
Finansbank Kredi Kartlarının ticari amaçlı kullanımında ParaPuan kazanılması ve bu ParaPuan'ların kullanımı kampanya esaslarına uygun değildir. Finansbank kampanyanın işleyişi ve detayları hakkında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
CardFinans Business sahipleri, Varan otobüs bileti almak için ParaPuan'larını kullanamamaktadır.
Biriken ParaPuan'larınız ile bedava Varan otobüs bileti almak artık daha da kolay!

Biriken ParaPuan'larınız ile Varan Turizm'den bedava otobüs bileti almak için tek yapmanız gereken 444 0 900'ü aramak! Yeni uygulamamız kapsamında, artık ParaPuan'larınızın yetmediği durumlarda geri kalan tutarı CardFinans'ınız ile de ödeyebiliyorsunuz... Üstelik ParaPuan'larınız Varan Turizim'de 2,5 kat daha değerli...

Üstelik, kazanmış olduğunuz ParaPuan'larla Varan otobüs bileti alırken daha avantajlısınız. Çünkü ParaPuan'lar, Varan otobüs bileti almak için kullanıldığında kat kat daha değerlidir!

Biletinizi almak için;

444 0 900'den Finansbank Telefon Bankacılığı'nı arayın.
Varan Turizm ile gitmek istediğiniz yer, gün, tarih ve diğer bilgileri bildirin.
Biletinizi - ParaPuan'ınız yeterliyse- mevcut ParaPuan'larınız ile alın. Yeterli değilse, geri kalan tutarı CardFinans'ınız ile ödeyebilirsiniz.
Size verilecek numarayla herhangi bir Varan Satış Noktası'na giderek, otobüs kalkış saatinin yarım saat öncesine kadar biletinizi alın.
İyi yolculuklar...

Bedava otobüs bileti almak için minimum 10.000 ParaPuan gerekmektedir. ParaPuan toplamı 10.000'i aştığında otobüs bileti almaya hak kazanılır.
Otobüs bilet tutarı için ParaPuan'ın yetmediği durumlarda geri kalan tutar CardFinans ile ödenebilmektedir.
Bilet satışlarının iptalleri biletin basılı olarak müşteri tarafından alınmadığı durumlarda ve satışın gerçekleştiği gün yapılabilecektir.
Satışın yapıldığı gün iptal edilmeyen biletler, iade alınmayacak ve güzergah değişikliği yapılamayacaktır. Yalnızca aynı güzergah için bilet açığa alınabilecektir.
Tüm Finansbank Kredi Kartları da bu avantajdan yararlanabilirler.
Finansbank Kredi Kartlarının ticari amaçlı kullanımında ParaPuan kazanılması ve bu ParaPuan'ların kullanımı kampanya esaslarına uygun değildir. Kampanya kapsamında, kazanılan ParaPuan'lar belirli limitler dahilinde kullanılabilir. Finansbank kampanyanın işleyişi ve detayları hakkında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
Üye Marka, Taksit ve ParaPuan bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususunun göz önünde bulundurulmasını rica ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar