12 Şubat 2012 Pazar

Bonus American Express ile Aşkını İkiye Katla



Aşkını ikiye katla....
Harika bir ödülün sahibi olacak 5 çiftin arasına katılmak için sayfayı beğenin, soruları doğru yanıtlayın !
Bonus American Express ile Aşkınızı İkiye Katlayın !!!

Kampanya hakkında bilgi:
02.02.2012-14.02.2012 Tarihleri arasında www.facebook.com/askiniikiyekatla adlı internet sayfasına girip ücretsiz iletişim formunda yazan Ad, Soyad, Telefon, Adres, E-posta bilgilerini eksiksiz dolduran ve sayfayı beğenen kullanıcılar kampanyaya katılma hakkını kazanacaklardır.
Oyuna başlayan katılımcının karşısına hazırlanan 200 soruluk havuzdan rasgele 15 soru gelir. Bu soruların 12’si normal, 3’ü Bonus sorudur.
Katılımcılar karşısına gelen normal sorulardan 100 puan kazanır.
Katılımcılar Bonus soruya doğru cevap vermesi durumunda, o zamana kadar cevapladığı sorulardan kazandığı puanlar ikiye katlanır. Bu süreç her Bonus’ta tekrarlanır.
Katılımcılar Bonus soruya yanlış cevap vermesi durumunda, puanlarında bir değişiklik olmadan diğer sorulara devam edebilir. Puanı sıfırlanmaz. Yanlış cevap verdiği sorulardan katılımcılar puan kaybetmez.
Katılımcılar oyunu günde sadece 1 kere oynayabilir.
Katılımcılar getirdiği her başarılı davet için 1 oyun hakkı kazanır ve oyuna yeniden geldiğinde arkadaş davetinden kazandığı oyun haklarını görür.
Kazananlar 14.02.2012 tarihinde www.facebook.com/askiniikiyekatla sayfasında yayımlanacaktır.
Kampanya sonunda en yüksek puan alan 5 katılımcı 18 yaşından büyük sevgilisi ile birlikte 18.02.2012 günü ve gecesi,
Sapanca’da lüks otel zincirlerinden birinin SPA Otelinde çift kişilik SPA ve bir gece konaklama kazanacaktır.
18.02.2012 tarihinde müsait olmayan talihliler bir sonraki hafta 25.02.2012 gününde hediyesini kullanabilirler.
İlk 5 kişi içinde belirtilen tarihlerde müsait olmayan veya gelmek istemeyen olursa, talihlinin ikramiyesi yedek talihliye verilecektir.
Kullanıcıların puanlarının eşit olması durumunda sırasıyla aşağıdaki özellikler dikkate alınarak sıralama belirlenir;
En kısa zamanda oyunu tamamlayan kullanıcı
En çok başarılı davet getiren kullanıcı
İlk kayıt olan kullanıcı ödül kazanır.
İstanbul’da olanlar Cumartesi sabahı kendilerine iletilecek olan saatte özel araçla Taksim’den alınarak otele götürülecek ve dönüşte Taksim’e bırakılacaktır.
İstanbul dışından gelenler Garanti Bankası tarafından ayarlanmış tarifeli uçak ile İstanbul’a gelecek ve özel araçla havaalanından alınarak otele götürülecektir. Dönüşte havalimanına bırakılacaktır. Ulaşım ile ilgili detayların kazanan kişinin yaşadığı ile ve bu ilden İstanbul’a ulaşım olanaklarına göre belirlenecektir ayrıca uçak olmayan iller için ulaşım karayolu ile sağlanacaktır. Bu konuda da bilgi kazanan kişiye telefonda verilecektir.
Oda, kahvaltı, spa, ulaşım harici tüm harcamalar talihlilere aittir.
T. Garanti Bankası A.Ş. ve 41? 29! kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemelerde kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
T. Garanti Bankası A.Ş. ve 41? 29! bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve İnternet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
Garanti Bankası ve Garanti Bankası iştirakleri çalışanları ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
Talihliler ikramiyelerini nakit karşılığı talep edemez, kazandığı ikramiyeyi değiştiremez, hakkını devredemez ve satamaz.
Bu Kampanya’nın Facebook sitesi ile bir ilişkisi yoktur. Yaşanabilecek problemlerden Facebook sitesi sorumlu tutulamaz.
Kampanyaya katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
T. Garanti Bankası A.Ş. ve 41? 29! önceden belirtmeksizin kampanyayı durdurma ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar