24 Şubat 2012 Cuma

Avea faturasını HSBC Advantage Kredi Kartı'ndan otomatik ödeme talimatı ile ödeyenler muhteşem hediyeler kazanıyor:

AVEA FATURASINI OTOMATİĞE BAĞLAYAN HER GÜN KAZANIYOR!
01 Şubat - 31 Mart 2012 tarihleri arasında Avea faturasını HSBC Advantage Kredi Kartı'ndan otomatik ödeme talimatı ile ödeyenler muhteşem hediyeler kazanıyor:
Her gün 1 kişiye HTC Wildfire S Cep Telefonu
"Hergün 108 Çift Kişilik Sinema Bileti

Kampanya 1 Şubat - 31 Mart 2012 tarihleri arasında HSBC Advantage Kredi Kartından yeni otomatik fatura ödeme talimatı veren müşteriler için geçerlidir.
Kazanılan sinema biletleri MyBilet üzerinden alınabilecek olup 30 Nisan 2012 tarihine kadar herhangi bir gün sınırı olmaksızın kullanılabilecektir.
Kampanya boyunca her gün 08:00-17:00 saatleri arasında otomatik ödeme talimatı veren kişiler arasından ertesi gün yapılacak çekiliş ile 108 kişi belirlenecektir. Sinema bileti kazanan müşterilere «MyBilet» üzerinden kullanacakları PNR kodları Avea tarafından SMS ile iletilecektir.
Avea abonelerinin kazandıkları "MyBilet Sinema Bilet"leri sadece 35 mm gösterimlerinde kullanılabilecek olup satın alınan biletlerde iade ve değişim kesinlikle yapılamamaktadır. (3 Boyutlu Filmlerde geçerli değildir).
MyBilet Sinema Bilet'lerinin geçerli olduğu iller: Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Afyon, Antalya, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, Mersin, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Malatya, Muğla, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Yalova ve Zonguldak.
Kampanya dönemi içerisinde iki adet çekiliş gerçekleştirilecek olup iki ayrı kampanya katılım dönemi bulunacaktır.
İlk katılım dönemi 01/02/2012-29/02/2012 tarihleri arasında geçerli olacak olup ilk çekilişte kazanan talihliler 16 Mart 2012 tarihli Star Gazetesi Türkiye baskısında ve Avea web sayfasında ilan edilecek olup, asil/yedek talihlilere PTT yolu ile taahhütlü gönderi yapılacaktır.
Müşterilerin çekilişe katılabilmeleri için kampanyanın ilk çekiliş tarihi olan 13 Mart itibariyle hatların kapatılmış olmaması veya yasal takipte veya fatura edilmiş ve ödeme tarihi geçmiş borçlarının bulunmaması gerekmektedir.
Kampanya başlangıç tarihinde aktif otomatik ödeme talimatı olup, 29 Şubat'a kadar talimatını iptal ederek ya da etmeyerek tekrar talimat veren abonelere çekiliş hakkı verilmeyecektir.
Son başvuru tarihi asil talihliler için 31 Mart 2012, yedek talihliler için ise 15 Nisan 2012'dir.
İkinci katılım dönemi 01/03/2012-31/03/2012 tarihleri arasında geçerli olacak olup ikinci çekilişte kazanan talihliler 13 Nisan 2012 tarihli Star Gazetesi Türkiye baskısında ve Avea web sayfasında ilan edilecek olup, asil/yedek talihlilere PTT yolu ile taahhütlü gönderi yapılacaktır.
Müşterilerin bu çekilişe katılabilmeleri için kampanyanın ikinci çekiliş tarihi olan 10 Nisan itibariyle hatların kapatılmış olmaması veya yasal takipte veya fatura edilmiş ve ödeme tarihi geçmiş borçlarının bulunmaması gerekmektedir.
1 Mart tarihinde aktif otomatik ödeme talimatı olup, 31 Mart'a kadar talimatını iptal ederek ya da etmeyerek tekrar talimat veren abonelere çekiliş hakkı verilmeyecektir.
İkinci çekiliş dönemi kapsamında son başvuru tarihi asil talihliler için 28 Nisan 2012, yedek talihliler için ise 13 Mayıs 2012'dir.
01/02/2012-29/02/2012 kampanya dönemi için yapılacak çekiliş sonucu 29 kişiye, 01/03/2012-31/03/2012 kampanya dönemi için yapılacak çekiliş sonucu 31 kişiye HTC Wildfire S cep telefonu (hat ve kart hariç) hediye edilecektir.
Otomatik ödeme talimatı verilen her hat için bir çekiliş hakkı kazanılacaktır. Ayrıca faturasını e-faturaya geçiren Avea müşterileri ekstra çekiliş hakkı kazanacaktır. Bir kişi birden fazla hediye kazanamaz.
Kurumsal abonelerde hediyeler bir firmadan sadece bir kişiye verilebilmektedir.
Hediyeler nakde çevrilemez ve devredilemez.
Çekilişe Avea İletişim Hizmetleri A.Ş., Avea bayi, bayi çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz; katılmış olsalar dahi, kazanmaları halinde bu ikramiye verilmeyecektir.
İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar