18 Temmuz 2012 Çarşamba

CARDFİNANS'TAN RAMAZAN'DA MARKET HARCAMALARINIZA 75 TL PARAPUAN FIRSATI

Ramazan'da market alışverişlerini Cadrfinans'la yap 75 parapuan kazanma fırsatını yakala...

Kampanya Detayları
Ramazan kampanyasına kaydolup 19 Ağustos'a kadar Finansbank bireysel kredi
kartlarınız ile farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 4 adet 75 TL ve üzeri market alışverişinize 75 TL ParaPuan hediye!
13 Temmuz-19 Ağustos tarihleri arasında kampanyaya kaydolduktan sonra farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 4 adet 75 TL ve üzeri market harcamasına 75 TL değerinde ParaPuan verilecektir.
Belirtilen ödülleri kazanmak için öncelikle kampanyaya kayıt olunması gerekmektedir. Kampanyaya katılım ücretsizdir.
SMS ile kaydolmak için RAMAZAN yazıp 2273’e gönderebilir veya 0850 222 0 900’ü arayabilirsiniz.
Kampanyaya kaydolduktan sonra 19 Ağustos’a kadar yapılacak 75 TL ve üzeri market harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilecektir.
Kampanyaya gıda sektöründe hizmet veren market, bakkal, kasap, şarküteri ve benzeri CardFinans üye kuruluşu olan veya olmayan tüm işyerleri dahildir.
Pastane, cafe, restoran, toptancılar ve benzeri üye işyerleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanya müşteri bazında olup, müşterilerin tüm bireysel kredi kartları ile yapacağı market alışverişleri kampanya kapsamında sayılacaktır.
Kampanya süresince ek kartlar da dahil tüm kartlar ile yapılacak market alışverişleri dikkate alınacaktır. Ek kartlarla yapılan alışverişler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan’lar asıl karta yüklenecektir.
Taksitli, ParaPuan’larla veya yurtdışında yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
Ticari kartlar ve banka kartları kampanyaya dahil değildir. Kampanya müşteri bazında olup, müşterilerin tüm bireysel kredi kartları ile yapacağı market alışverişleri kampanya kapsamında sayılacaktır. Ancak bir müşteri bir kez 75 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.
Kazanılan ParaPuan’lar en son alışveriş yapılan (hedefi gerçekleştiren) kredi kartına anında yüklenecek olup 30 Ağustos’a kadar kullanılmayan ParaPuan’lar 31 Ağustos’ta geri alınacaktır.
Finansbank A.Ş. kampanya koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.
Kayıt için gönderilen SMS’ler Finansbank sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonundan gönderilmelidir.
Kazanılan ParaPuan’lar uçak bileti vb alımlarda değerli kullanılamaz. Diğer CardFinans Güzelliği fırsatları için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar