5 Haziran 2012 Salı

MAXİMUM KART REAL KAMPANYASI

Maximum Kart'la real'dan alışveriş yap MaxiPuan kazan...
Maximum Kart'ınızla 31 Mayıs-13 Haziran 2012 tarihleri arasında Real'den tek seferde yapacağınız 150 TL-499 TL arası peşin alışverişinizde 15 TL MaxiPuan, 500 TL ve üzeri peşin alışverişinize 50 TL ilave MaxiPuan. Üstelik Maximum Kart'a özel 150 TL ve üzeri elektronik alışverişlerinizde 12 taksit imkanı!



MaxiPuan Kampanyası Koşulları:
Ziraat Maximum Kartları kampanyaya dahildir.
Kampanya, 31 Mayıs-13 Haziran 2012 tarihleri arasında Maximum POS cihazlarından tek seferde yapılan 150 TL ve üzeri veya 500 TL üzeri peşin işlemlerde geçerlidir.
Maximum Kart sahipleri Real'den tek seferde yapacakları 150 TL-499 TL arası peşin alışverişlerde 15 TL MaxiPuan, 500 TL ve üzeri peşin alışverişlerde 50 TL ilave MaxiPuan kazanacaklardır.
Kampanya kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan 1 kez yararlanabilecek, kampanya süresince yapmış olduğu en yüksek tutarlı alışveriş üzerinden puan kazanacak ve kampanya kapsamında en fazla 15 TL veya 50 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
Kampanya süresince kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "REAL" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir. Ziraat Maximum Kartlar için 4747'ye, belirtilen şekilde SMS gönderilmelidir.
Kampanyaya katılım için gönderilen her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir.
Kampanyadan kazanılan MaxiPuan'lar başarılı kampanya katılımı sonrasında, kampanya bitiminden itibaren 5 işgünü içerisinde müşteri hesaplarına yansıtılacaktır ve son kullanım tarihi 28.06.2012'dir.
Toptan satışlar, taksitli satışlar, tütün mamülü ve alkollü içecek alışverişleri, Vadematik ve şirket kredi kartı ve MaxiPuan kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
Kampanyadan Maximiles ile de yararlanılabilir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuan'lar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz. Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanya kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir. Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuan'lar Maximiles ile kullanılmalıdır.
Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir. Kampanyadan puan kazanılması için tüm alışverişlerin Bankamatik Kartı ile veya kredi kartı ile yapılması gerekmektedir. Bankamatik Kartları ile yapılan alışverişlerde sms ile katılım şartı aranmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar