27 Aralık 2011 Salı

Yılbaşında Milli Piyango Bileti ve 100TL chip-para!


Yılbaşı alışverişlerinizde Axess'le 100 TL'ye varan chip-para ve Çeyrek Milli Piyango Yılbaşı Bileti kazanabilirsiniz.
Piyango size çıkarsa da ister gergedan alırsınız ister su aygırı!
Her 100 TL ve üzeri akaryakıt, market, giyim, kozmetik, ayakkabı ve optik-saat alışverişlerinizde toplamda 100 TL chip-para ve Çeyrek Milli Piyango Bileti kazanmak için Turkcell'den 4566'ya diğer operatörlerden 0532 752 4566'ya YENIYIL yazın gönderin!

Kampanya 1 Aralık – 31 Aralık 2011 tarihleri arasında akaryakıt, market giyim, kozmetik, ayakkabı ve optik-saat sektörlerindeki tüm iş yerlerinde yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.
Kampanyadan Axess, Fish, Wings, Carrefour Axess, Axess exi-26 ve
Neo kart sahipleri faydalanabilir. Ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
Kampanyadan faydalanmaya başlamak için YENIYIL yazarak Turkcell’den 4566’ya, diğer operatörlerden 0532 752 4566’ya SMS gönderilmesi gerekmektedir. Kampanyadan, kayıt olduktan sonraki alışverişlerinizde yararlanabileceksiniz.
Kampanyaya asıl kart sahibinin Akbank sisteminde kayıtlı olan telefon numarasından 1 kez SMS gönderilerek kayıt olunması yeterlidir. SMS tutarı Turkcell müşterileri için 0.50 TL’dir; diğer GSM operatörü müşterileri kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.
100 TL ve üzeri market, akaryakıt ve giyim, kozmetik, ayakkabı, optik-saat alışverişlerinizde tek seferde 2 TL - 50 TL arasında chip-para veya Çeyrek Milli Piyango bileti kazanabileceksiniz.
Kampanyaya dahil tüm banka ve bireysel kredi kartlarınız, ek kart ve sanal kartınız ile kazanılabileceğiz toplam chip-para tutarı 100 TL ile sınırlıdır.
Aynı gün içerisinde aynı işyerinden 1 kez sürpriz chip-para veya milli piyango bileti kazanılabilir.
Kampanyadan kazanılan chip-paralar kartınıza anında yüklenecektir.
Kazanılan Çeyrek Milli Piyango bilet numarası Akbank sisteminde kayıtlı olan cep telefonu numarınıza SMS olarak gönderilecektir.
Akbank sisteminde kayıtlı olan cep telefonu numarasının doğruluğundan müşterinin kendisi sorumludur.
Kazandığınız Çeyrek Milli Piyango biletine ikramiye isabet etmesi durumunda, kazanılan ikramiye tutarı 5.000 TL altında ise bileti kazandığınız banka ya da kredi kartınıza yatırılacaktır. Kazanılan ikramiye tutarının 5.000 TL ve üzeri olması durumunda Milli Piyango biletiniz fiziksel olarak tarafınıza noter huzurunda Akbank ve Bilyoner.com tarafından verilecek, ödülünüzü Milli Piyango İdaresinden biletiniz ile birlikte bizzat teslim alacaksınız.
Kampanyadan 1-8 Aralık arasında kazanılan ve kullanılmayan chip-paraların son kullanım tarihi 15 Aralık; 9-15 Aralık arasında kazanılan ve kullanılmayan chip-paraların son kullanım tarihi 22 Aralık; 16-22 Aralık arasında kazanılan ve kullanılmayan chip-paraların son kullanım tarihi 29 Aralık; 23-31 Aralık arasında kazanılan ve kullanılmayan chip-paraların son kullanım tarihi 08 Ocak 2011’dir.
Kampanyada dağıtılacak toplam chip-para ödül tutarı 1.500.000 TL chip-para ile sınırlıdır.
Kampanyada dağıtılacak toplam çeyrek Milli Piyango bileti 100.000 adet ile sınırlıdır.
Milli piyango hediye kampanyası Milli Piyango İdaresi’nin 34400001 numaralı bayisi Bilyoner.com aracılığı ile düzenlenmektedir.
Kampanya süresince Axess, Fish, Wings kartlarınız ile giyim, kozmetik, ayakkabı ve optik-saat sektörlerinde kampanyaya katılan Axess üye işyerlerinden yapacağınız 100 TL ve üzeri taksitli alışverişlerinizde +4 taksit fırsatından yararlanabileceksiniz. Artı taksit kampanyası 2-9 arası vade farksız taksitli alışverişlerde geçerlidir.Artı taksit ilavesi ile birlikte taksit sayısı en fazla 10 taksit ile sınırlıdır.
Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

FATURALARINIZI OTOMATİK ÖDEYİN, 40 TL'YE VARAN NAKİTPUAN KAZANIN!


16 Aralık 2011 - 15 Ocak 2012 tarihleri arasında tüm faturalarınız için HSBC Advantage kredi kartınız ile otomatik ödeme talimatı verebilir, 40 TL'ye varan NakitPuan kazanabilirsiniz.

1 - 2 adet yeni fatura ödeme talimatı → 10TL NakitPuan

3 adet ve üzeri yeni fatura ödeme talimatı → 40TL NakitPuan
Kampanya 16 Aralık 2011 - 15 Ocak 2012 tarihleri arasında HSBC Advantage Kredi Kartlarından verilen yeni fatura ödeme talimatları için geçerlidir.
Fatura ödeme talimatları için işlem ücreti alınmamaktadır.
Bir ve iki adet fatura ödeme talimatına 10 TL, üç ve üzeri fatura ödeme talimatına 40 TL NakitPuan kazanımı olacaktır.
Bir müşteri en fazla 40 TL NakitPuan kazanabilir.
Kampanya kapsamında kazanılan NakitPuan tutarı 23 - 27 Ocak 2012 haftası talimat verilen en prestijli karta yüklenecektir.
Ödül NakitPuanlar sadece kampanya dönemi içerisinde yeni verilen talimatlar için yüklenecektir. Kampanya dönemi içerisinde hesaptan ya da kredi kartından mevcut talimatını iptal edip yeniden talimat veren müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.
Ek kartlar ve ticari kartlar hariç tüm HSBC Advantage Kredi Kartları kampanyadan yararlanabilecektir.
Kredi kartından verilen talimatların 12 ay boyunca geçerli olması gereklidir. Talimatın 12 ay öncesinde iptal olması durumunda kazanılan NakitPuan tutarı geri alınacaktır.
HSBC Bank A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Yeni Yıl Hediyeniz Maximum'da!

16-31 Aralık 2011 tarihleri arasında Maximum üye iş yerlerinden tek seferde yapacağınız 100 TL ve üzeri tutardaki 5. alışverişinize tam 50 TL MaxiPuan hediye!

Aynı gün içinde aynı işyerinde gerçekleştirilecek 100 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir. Aynı gün içinde farklı Maximum üye işyerlerinden gerçekleştirilecek 100 TL ve üzeri işlemler ise kampanyaya dahil sayılacaktır.
Ziraat Maximum Kartları da kampanyaya dahildir.
Kampanya, Maximum üye işyerlerinde 16-31 Aralık 2011 tarihleri arasında Maximum özellikli POS cihazlarından yapılan peşin yada taksitli 100 TL ve üzeri beşinci alışverişte geçerli olacaktır.
Kampanya süresince kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "YENIYIL" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir.
Ziraat Bankası müşterilerinin ise "YENIYIL" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4747'ye SMS göndermesi gerekmektedir.
Kampanyaya katılım, gönderilen her katılım SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir.
MaxiPuan'lar başarılı kampanya katılımı sonrasında kampanya bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kartlara yüklenir ve son kullanma tarihi 19.01.2012'dir.
Şirket Kredi Kartı, Vadematik kart, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Kampanya kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve kampanya kapsamında en fazla 50 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
Kampanyadan Maximiles ile de yararlanılabilir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.
Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanya kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir. Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.
Bankamatik kartı ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir. Kampanyadan puan kazanılması için tüm alışverişlerin Bankamatik kartı ile veya kredi kartı ile yapılması gerekmektedir.
Bankamatik kartları ile yapılan alışverişlerde SMS ile katılım şartı aranmamaktadır.

9 Aralık 2011 Cuma

Maximum Buyukfirsat.com Kampanyası

1-31 Aralık 2011 tarihleri arasında buyukfirsat.com'dan tek seferde gerçekleştireceğiniz 100 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerinizde 10 TL MaxiPuan hediye

Kampanya kapsamında buyukfirsat.com'dan 1-31 Aralık 2011 tarihleri arasında tek seferde gerçekleştireceğiniz 100 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 10 TL değerinde MaxiPuan hediye edilecektir.
Bir müşterinin kampanya süresince kazanabileceği hediye MaxiPuan 10 TL ile sınırlıdır.
Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazında olacaktır.
İlave MaxiPuanlar kampanyanın sona ermesini takiben 7 işgünü içinde müşterilerimizin kredi kartlarına yansıtılacaktır.
Verilecek ilave MaxiPuanların son kullanma tarihi 22 Ocak 2012 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 23 Ocak 2012 tarihinde geri alınacaktır.
Şirket Kredi Kartı, Bankamatik Kartı, Vadematik Kart, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Kampanyaya Maximiles kredi kartları da dahildir. Maximiles kredi kartları ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.
Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılacaktır.
Ziraat Bankası Maximum Kartları kampanyaya dahildir.

Maximum Facebook Kampanyası

40" 3D TV kazanma şansı Maximum'la sizi bekliyor!

14-24 Kasım 2011 tarihleri arasında, Maximum Facebook sayfasını beğenerek çekilişe katılıp 2011 model Samsung 40'' 3D Televizyon kazanan 10 talihliden biri de siz olabilirsiniz! Çekilişe katılmak için MFB yazıp bir boşluk bırakarak Maximum Kart'ınızın son 6 hanesini(aralarında boşluk bırakmadan) ekleyip 4402'ye SMS ile gönderin. SMS göndermenizin ardından cep telefonunuza 6 haneli bir kampanya kodu gönderilecektir. facebook.com/ maximum sayfasına girerek sayfayı beğendikten sonra karşınıza çıkacak olan pencereye adınızı-soyadınızı, e-posta adresinizi ve cep telefonunuza gönderilen 6 haneli kampanya kodunu yazıp gönderdikten sonra kampanyaya katılmış olacaksınız.

Kampanya koşulları:

Operatörlerden ya da cep telefonlarından kaynaklanan nedenlerle ulaşmayan SMS'lerden Bankamız sorumlu değildir. 2 işgünü içinde kampanya katılım talebinize karşılık cep telefonunuza kampanya kodu gönderilmemiş olursa lütfen https://www.isbank.com.tr/r.asp?s=bfm adresine mesaj bırakın.
Kampanyadan tüm müşterilerimiz bir defa yararlanabilir. Kampanya süresince birden fazla SMS göndererek kayıt yaptırmanız halinde cep telefonunuza aynı kampanya kodu gönderilecektir.
Kampanya için Bankamız sisteminde kayıtlı kimlik bilgileriniz esas alınacaktır. Bu bilgilerin doğruluğundan katılımcıların kendisi sorumludur.
Kampanya katılım mesajları 14-24 Kasım 2011 tarihleri arasından gönderilebilecek, 24 Kasım tarihinden sonra gönderilen SMS'ler kampanyaya katılım sağlamayacaktır.
Bilgilerin ve kampanya kodunun girildiği pencere 28 Kasım 2011 tarihine kadar aktif olacak, müşterilerimiz 14-24 Kasım 2011 tarihleri arasında gönderilmiş olan kampanya kodları ile kampanyaya en son 28 Kasım 2011 tarihine kadar katılabilecektir.
Kampanya katılım mesajları kampanya süresince ücretsizdir.
Kampanyaya katılımınızla ilgili tüm sorularınızı https://www.isbank.com.tr/r.asp?s=bfm adresinden bize iletebilirsiniz.

HSBC ADVANTAGE'DAN HARCAMA SÖZÜNÜZE, DİZİ/FİLM VEYA LİG TV ŞAMPİYONLAR PAKETLİ DİGİTURK HD ÜYELİĞİ!

Kampanyaya kaydolun, ister Süper Lig derbilerini kaçırmayın, isterseniz dizi/film keyfi yaşayın!

Size özel harcama sözününü öğrenmek ve kaydolmak için hemen internet bankacılığına girin veya 444 0 111'i arayın.



Kampanyaya sadece, HSBC Advantage asıl kartlar başvurabilir.
Mevcutta harcama taahhüdüne dahil olan ve gecikmedeki müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
Müşterilerin, TB veya IB'den 30 Aralık 2011 tarihine kadar kampanyaya kayıt olmaları gerekmektedir.
Kampanyadan yararlanabilecek müşteri sayısı 2,500 kişiyle sınırlıdır.
Harcama sözü tutarı kişiye özeldir, değiştirilemez.
Müşteri; Giriş Paketi + 2 Keyif Paketi + Lig Tv Şampiyonlar Paketi + HD veya 12 Aylık Giriş Paketi + 2 Keyif Paketi + Film veya Dizi Paketi + HD paketlerinden birini tercih etme hakkına sahiptir. Lig Tv'li pakete, Play-off maçları da dahildir.
Digiturk üyeliği, yeni kurulumlar için geçerlidir. Aynı konuta yapılacak ikinci Digiturk kurulumu da yeni olarak değerlendirilmektedir.
HD yayını desteklemeyen televizyon sahipleri de kampanyadan yararlanabilir.
Kurulum ve aktivasyon ücretsizdir ve sadece Türkiye sınırları içinde belirtilen adrese yapılabilir.
Kampanya kapsamında verilen üyelik tipi konut içi üyeliktir.
"Play-off hediye” hizmeti kapsamına, play-off döneminde Şampiyonlar Paketindeki takımların play-off maçları dahildir. Play-off maçları için ek ücret talep edilmeyecektir.
Ek kart, Campus, Özel Bankacılık, şirket ve ticari kartlar, kampanyaya dahil değildir. Ek kart sahibi müşterilerimizin harcamaları, asıl kart sahibi müşterilerimizin harcama sözüne dahil edilecektir.
Cezasız kampanya iptalleri, başvurunun yapıldığı andan itibaren 3 gün ile sınırlıdır.
Daha detaylı bilgi kampanyaya kayıt esnasında paylaşılmaktadır.

PEGASUS KART İLE UÇAK BİLETİNİZ HEDİYE!

15 Kasım 2011 - 31 Ocak 2012 tarihleri arasında ilk kez Pegasus Kart alan yeni Pegasus Kart sahipleri için;

Mart sonuna kadar kullanabilecekleri yurtiçi veya yurtdışı tek yön uçak bileti hediye!


15 Kasım 2011 - 31 Ocak 2012 arasında Banka'dan ilk kez Pegasus/Pegasus Üniversiteli asıl/ek kart alan yeni kredi kartı müşterileri için geçerlidir. 1 adet tek yön uçak bileti, Pegasus Havayolları'nın tüm yurtiçi/yurtdışı tarifeli seferlerinde geçerlidir. Biletler 15 Mart 2012'ye kadar biletlendirilmelidir. Seyahat 31 Mart 2012'de tamamlanmış olmalıdır. 20 Ocak - 5 Şubat 2012 dönemi için biletleme yapılamaz. Bedava bilet kullanılır ve alınan kart 31 Aralık 2012'ye kadar kapatılırsa 70 TL ceza ücreti yansıtılır. Başvurusu onaylanan müşterilere, kampanya şifresi Pegasus Havayolları tarafından SMS ile gönderilecektir. Ulaşmayan/kaybedilen şifreler için müşterilerimizin kampanya sona ermeden Pegasus Havayolları/HSBC ile irtibata geçmesi gereklidir. Kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez. Bedava bilet hakkı başkasına devredilemez, değiştirilemez, NakitPuan veya UçuşPuan'a çevrilemez. Bağlantılı uçuşlarda sadece bir uçuş için geçerlidir. Açık bilet alınamaz. Biletleme sadece www.flypgs.com'dan yapılabilir.

HSBC MAESTRO DEBIT CARD’INIZ İLE TEKNOSA, ÇİÇEKSEPETİ ve TURKCELL AVANTAJLARINDAN YARARLANIN!

HSBC Maestro Debit Card'ınızı internet alışverişlerinizde kullanın, avantajlardan yararlanın. HSBC Maestro Debit Card'a özel Teknosa, Çiçeksepeti ve Turkcell'de indirim fırsatlarını kaçırmayın.


Teknosa kampanyası
01-31 Aralik 2011 tarihleri arasinda www.teknosa.com sitesinde seçilmiş ürünlerde HSBC Maestro Debit Kart ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.Seçili ürünlerde %35'e varan indirim uygulanacaktır.
Kampanya dahilinde satılan ürünlerde iade yapılamaz.
Çiçeksepeti kampanyası
01-31 Aralik 2011 tarihleri arasinda www.ciceksepeti.com sitesi üzerinden HSBC Maestro Debit Kart ile gerçekleşecek çiçek alımlarında geçerlidir.
Kampanya dahilinde alınan çiçeğin aynısı hediye edilecektir.
Satın alınan çiçeğin talep edilen bölgeye gönderimi yok ise, seçmiş olduğunuz çiçek tutarında (ya da daha düşük tutarda) benzer bir ürünün gönderimi gerçekleşecektir.
Hediye olarak kazanılan çiçeğin siparişinin 7 gün içinde verilmesi gerekmektedir.
Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.
Çiçek gönderimleri Çiçeksepeti'nin Türkiye genelinde yapmış olduğu bölgeler için geçerlidir.
Kampanya dahilinde satılan ürünlerde iade yapılamaz.
Turkcell Kampanyası
05–31 Aralık 2011 tarihleri arasında sadece HSBC Maestro Debit Card’lar ile www.turkcell.com.tr üzerinden satın alınan 30 TL ve üzeri için geçerlidir.
Kampanya dahilinde müşteriler 50 TL’lik haftalık konuşma süresi kazanır.
Kazanılacak konuşma dakikaları sms gönderimi ile hat sahiplerine bildirilecektir.
Dakikalar bir hafta için Turkcell’den Turkcell’e yapılacak görüşmeler için geçerlidir.
Kampanya dahilinde kazanılacak konuşma dakikaları sms gönderimi ile hat sahiplerine bildirilecektir.

Popüler Yayınlar