9 Aralık 2011 Cuma

Maximum Facebook Kampanyası

40" 3D TV kazanma şansı Maximum'la sizi bekliyor!

14-24 Kasım 2011 tarihleri arasında, Maximum Facebook sayfasını beğenerek çekilişe katılıp 2011 model Samsung 40'' 3D Televizyon kazanan 10 talihliden biri de siz olabilirsiniz! Çekilişe katılmak için MFB yazıp bir boşluk bırakarak Maximum Kart'ınızın son 6 hanesini(aralarında boşluk bırakmadan) ekleyip 4402'ye SMS ile gönderin. SMS göndermenizin ardından cep telefonunuza 6 haneli bir kampanya kodu gönderilecektir. facebook.com/ maximum sayfasına girerek sayfayı beğendikten sonra karşınıza çıkacak olan pencereye adınızı-soyadınızı, e-posta adresinizi ve cep telefonunuza gönderilen 6 haneli kampanya kodunu yazıp gönderdikten sonra kampanyaya katılmış olacaksınız.

Kampanya koşulları:

Operatörlerden ya da cep telefonlarından kaynaklanan nedenlerle ulaşmayan SMS'lerden Bankamız sorumlu değildir. 2 işgünü içinde kampanya katılım talebinize karşılık cep telefonunuza kampanya kodu gönderilmemiş olursa lütfen https://www.isbank.com.tr/r.asp?s=bfm adresine mesaj bırakın.
Kampanyadan tüm müşterilerimiz bir defa yararlanabilir. Kampanya süresince birden fazla SMS göndererek kayıt yaptırmanız halinde cep telefonunuza aynı kampanya kodu gönderilecektir.
Kampanya için Bankamız sisteminde kayıtlı kimlik bilgileriniz esas alınacaktır. Bu bilgilerin doğruluğundan katılımcıların kendisi sorumludur.
Kampanya katılım mesajları 14-24 Kasım 2011 tarihleri arasından gönderilebilecek, 24 Kasım tarihinden sonra gönderilen SMS'ler kampanyaya katılım sağlamayacaktır.
Bilgilerin ve kampanya kodunun girildiği pencere 28 Kasım 2011 tarihine kadar aktif olacak, müşterilerimiz 14-24 Kasım 2011 tarihleri arasında gönderilmiş olan kampanya kodları ile kampanyaya en son 28 Kasım 2011 tarihine kadar katılabilecektir.
Kampanya katılım mesajları kampanya süresince ücretsizdir.
Kampanyaya katılımınızla ilgili tüm sorularınızı https://www.isbank.com.tr/r.asp?s=bfm adresinden bize iletebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar