11 Ocak 2012 Çarşamba

Bonus'a özel Media Markt ve Saturn'de 10 taksit fırsatı!



Kampanya 1 Ocak - 31 Mart 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
10 taksit 500 TL ve üzeri işlemlerde geçerlidir. 10 taksit, +3 taksit kampanyası ile beraber 7+3 olarak uygulanacaktır.
75 TL ve üzeri işlemlerde 6 taksit kampanyası uygulanacaktır. 6 taksit, +3 taksit kampanyası ile beraber 3+3 olarak uygulanacaktır.

Vakko'da Maximum Kart sahiplerine özel +5 taksit fırsatı!



2 Nisan 2012'ye kadar Vakko, Vakkorama, Vakko W, Vakko Pronovias, Vakko Dekor ve Vakko Christofle mağazalarından yapacağınız alışverişlerde Maximum Kart'a özel ilave 5 taksit fırsatı sizleri bekliyor.

Kampanyadan Maximiles ile de yararlanılabilir. Vadematik ve Şirket Kredi kartı ile yapılan alışverişler, MaxiPuan kullanılarak ya da Maximum Fırsat kapsamında yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Maximum Kart Türk Telekom Otomatik Ödeme Kampanyası

Türk Telekom Faturalarınızı Talimatlı Ödeyin, Muhteşem Hediyelerden Birini Kazanın!

Türk Telekom faturalarını İş Bankası aracılığıyla otomatik ödeme talimatı ile ödeyen müşterilerimiz muhteşem hediyeler kazanma şansı yakalıyor!

15 Aralık 2011 - 29 Şubat 2012 tarihleri arasında Türk Telekom faturasını Maximum Kart ya da vadesiz TL hesabından otomatik ödeme talimatı aracılığıyla ile ödeyen müşterilerimiz arasında yapılacak çekiliş ile;

5 adet Motorola Xoom Tablet bilgisayar,
50 adet Sixty Retro ev telefonu,
250 adet Siemens Gigaset A580 kablosuz ev telefonu hediye edilecektir.
Kampanya kapsamında belirtilen tarihler arasında İş Bankası aracılığıyla talimatlı ödenen Türk Telekom faturanız için 1 çekiliş hakkına sahip olabilirsiniz.

Türk Telekom faturanız için otomatik ödeme talimatınız yoksa, 15 Aralık 2011 - 29 Şubat 2012 tarihleri arasında Maximum Kart'ınıza ya da İş Bankası vadesiz TL hesabınıza talimat verebilir, vereceğiniz her yeni talimat için ayrı bir çekiliş hakkı kazanabilirsiniz!

Kampanya ayrıntıları:

Bu kampanya Türkiye İş Bankası A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 12.12.2011 tarihli ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99/3410-11663 sayılı izni ile 15.12.2011(00.01) - 29.02.2012(23.59) tarihleri arasında düzenlenmiştir.
Kampanya tarihleri arasında Türk Telekom faturaları için otomatik ödeme talimatı veren Türkiye İş Bankası müşterilerine bir çekiliş hakkı (ödeme talimatı verilen her hat için bir çekiliş hakkı), ayrıca Türkiye İş Bankası'ndan mevcut otomatik ödeme talimatı olan müşterilere, Türk Telekom fatura ödemelerini otomatik ödeme yoluyla gerçekleştirmeleri halinde her hat için bir çekiliş hakkı verilecektir.
Mevcut ve yeni verilen otomatik ödeme talimatlarında her hat için kampanyaya katılım bir ile sınırlıdır.
Kampanyaya sadece bireysel aboneler katılabilir.
Çekilişte 5 kişiye Motorola Xoom Tablet Pc, 50 kişiye Sagemcom Sixty Dijital Kablosuz Telefon ikramiyesi verilecektir. Ayrıca Milli Piyango İdaresi kapsamı dışında kampanya sonunda yapılacak çekiliş ile 250 kişi Siemens Dect Telefon ikramiyesi kazanacaktır.
İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyelerin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.
Çekiliş 12.03.2012 tarihinde saat 11.00'da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 D:40 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.
Kazanan talihliler 15.03.2012 tarihli Hürriyet Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır.
Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.
Postada meydana gelen gecikmelerden Türkiye İş Bankası A.Ş. sorumlu tutulamaz.
Asil talihliler, ikramiye teslimi için en geç 30.03.2012 tarihine kadar; yedek talihliler ise, ikramiye teslimi için en geç 14.04.2012 tarihine kadar kimlikleri ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri'ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.
Kampanya tarihleri arasında iptal ettirilerek, yeniden talimat verilen faturalar kampanyaya katılamaz.
Kampanya bitiş tarihi itibari ile teknik inceleme sonucunda kanuni takibe konu müşteriler, kredi kartlarının ve varsa diğer kullanılan kredi borçlarının düzenli ödenmemesi nedeniyle gecikmeye giren müşteriler çekilişe katılamazlar.
Bu çekilişe Türkiye İş Bankası A.Ş. mensupları, U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
Kazanılan hak nakde veya mala çevrilemez.
KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir.
Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye 444 02 02 numaralı İş Bankası Müşteri Hizmetleri ya da 0212 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı'ndan ulaşılabilecektir.
Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.
Maximum Kart'ında talimatlı Türk Telekom faturalarının 0- 100 TL arasında olması halinde 1 TL, 100 TL'nin üzerinde olması halinde ise faturanın %1,25'i oranında ücret her fatura döneminde Maximum Kart'a yansıtılmaktadır.

4 Ocak 2012 Çarşamba

Motorlu Taşıtlar Vergisinde 3 Taksit Fırsatı Maximum'da!

Maximum Kart kullanıcıları www.gib.gov.tr'den 31 Ocak 2012 tarihine kadar yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde üç eşit taksit imkânına sahip oluyor. Maximiles sahipleri için de geçerli olacak kampanya kapsamında İş Bankası kredi kartı müşterileri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde hem ödeme kolaylığına sahip olacak hem de zamandan kazanacak.
İş Bankası Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Ticari Kredi Kartı ile de kampanyadan faydalanılabilecek.
Üstelik, Goodyear'ın tescilli markası Premio servislerinde ücretsiz güvenlik kontrol hizmeti ve 60 TL yerine 19 TL'ye rot ayarı hizmetinden yararlanabilecek.

Güvenlik Kontrol ve rot ayarı Hizmeti Detayları :

Kampanya 31 Ocak 2012 tarihine geçerlidir.
31 Ocak 2012 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesini İş Bankası'ndan yapan müşteriler, Goodyear tescilli markası Premio tarafından tarafından sağlanacak ücretsiz Güvenlik Kontrol hizmetinden yararlanabilecek ve rot ayarlarını 60 TL yerine 19 TL'ye 29.02.2012 tarihine kadar yaptırabilecekler.
Kampanyadan yararlanabilmek için Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme dekontunun ve/veya vergi alındısının Premio servislerine gösterilmesi gerekmektedir.
Premio bayilerinde gerçekleştirecekleri güvenlik kontrolü işlemlerde işçilik ücreti ödemeyeceklerdir.
Premio tarafından sunulacak Güvenlik Kontrol hizmetine ilişkin detaylar:
1- Lastikler

Balans Ayarı
Rot Ayarı
Rotasyon
Aşınma
Sibop
2- Jantlar

3- Aydınlatma

Farlar uzun/kısa
Fren lambaları
Parklar ön/ arka
Sinyaller ön/arka
Geri vites Lambaları
Sis ön/ arka
4- Kaput altı

Motor Yağı
Direksiyon yağı
Motor Soğutma sıvısı
Fren hidroliği
Cam suyu seviyesi
Akü Voltaj seviyesi
Silecek süpürgeleri
5- Süspansiyon

Ön Takım kontrolü
Rot Balans sağ/sol
Amorsitörler
Yaylar
6- Fren Sistem

Balatalar ve diskler Ön
Balatalar ve diskler arka
Fren hortumları
El freni
Üstelik Rot ayarı 60 TL yerine 19 TL!


Premio, Goodyear'ın tescilli
markasıdır.

Bosch, Siemens, Profilo, Gaggenau'da Maximum Kart'a özel peşin fiyatına 10 taksit ve 2012 Nisan'da ödemeye başlama fırsatı!

Maximum Kart'ınızla 2 Ocak-29 Şubat tarihleri arasında Bosch,Siemens,Profilo,Gaggenau yetkili satıcılarından yapacağınız alışverişlerinizde peşin fiyatına 10 taksit ve 2012 Nisan'da ödemeye başlama! fırsatı sizi bekliyor.

Kampanya, kampanyaya dahil Maximum anlaşmalı Bosch, Siemens, Profilo, Gaggenau bayilerinde, 2 Ocak-29 Şubat tarihleri arasında Maximum özellikli POS cihazlarından yapılan taksitli işlemlerde geçerlidir.
Kampanyadan Maximiles ile de yararlanılabilir.
Şirket Kredi Kartı,Vadematik ile yapılan alışverişler, MaxiPuan kullanılarak veya Maximum Fırsat kapsamında yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Motorlu Taşıt Vergisi'nde Advantage ile taksitle öde


Motorlu Taşıt Vergisi'nde Advantage ile 400 TL'ye kadar 4, 400 TL üzerine 6 taksit! + Speedy'den aracınızın 50 noktasında detaylı check up, ücretsiz 4 lastik balans ve işçilik hizmetinde %50 indirim avantajı!

Kampanyadan 1 Ocak - 4 Şubat 2012 tarihleri arasında HSBC kredi kartlarıyla www.gib.gov.tr'den ödeme yapanlar yararlanabilir. Taksitler 400 TL ve üzeri ödemelere 6, altına ise 4 olarak yansıyacaktır. Kampanya boyunca tek ödeme opsiyonu geçerli olmayacaktır. Speedy'nin aracın 50 noktasında ücretsiz check up, 4 lastik balans ve işçilik hizmetinde %50 indirim kampanyası 30 Haziran 2012'ye kadar, www.gib.gov.tr'den alınacak dekont çıktısının Speedy yetkilisine gösterilmesi halinde geçerli olacaktır. Speedy servis listesine www.speedy.com.tr'den ulaşılabilir. Kredi kartıyla yapılan motorlu taşıt vergisi ödemelerinde Advantage Nakitpuan kazanımı ve kullanımı geçerli olmayacaktır.

CardFinans'tan Uçak ve Varan Otobüs Bileti Fırsatı

Kazandığınız ParaPuan’ları; 444 0 900’ü arayarak istediğiniz havayolu şirketinden bedava uçak bileti ya da Varan Turizm’den bedava otobüs bileti alırken kullanabilirsiniz.

Havayolu kısıtlaması olmadan uçak bileti alabilirsiniz

Biriken ParaPuan'larınız ile istediğiniz havayolundan bedava uçak bileti almak için tek yapmanız gereken 444 0 900'ü aramak! Üstelik ParaPuan'larınız ClubFinans ve Platinum için 3 kat daha değerli...

Dünyanın tüm seçkin havayollarından, tüm yurtiçi ve yurtdışı uçuş noktalarına bedava uçak bileti kazanabilirsiniz. ParaPuan'larınız yetmediği taktirde geri kalan miktarı CardFinans'ınız ile ödeyebilirsiniz.

Finansbank Telefon Bankacılığı'na 444 0 900'den ulaşarak uçmak istenilen yer, zaman ve havayolu şirketi bildirildiğinde, uçak biletleri istenilen adrese teslim edilmektedir.

Bilet iade, iptal, değişiklik taleplerinde ve talep edilen uçakta yer bulunamaması durumunda sorumluluk Finansbank'a ait değildir. Bilet siparişlerinizi hafta içi 09:00-18:00 saatleri arasında verebilirsiniz.
Finansbank Kredi Kartlarının ticari amaçlı kullanımında ParaPuan kazanılması ve bu ParaPuan'ların kullanımı kampanya esaslarına uygun değildir. Finansbank kampanyanın işleyişi ve detayları hakkında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
CardFinans Business sahipleri, Varan otobüs bileti almak için ParaPuan'larını kullanamamaktadır.
Biriken ParaPuan'larınız ile bedava Varan otobüs bileti almak artık daha da kolay!

Biriken ParaPuan'larınız ile Varan Turizm'den bedava otobüs bileti almak için tek yapmanız gereken 444 0 900'ü aramak! Yeni uygulamamız kapsamında, artık ParaPuan'larınızın yetmediği durumlarda geri kalan tutarı CardFinans'ınız ile de ödeyebiliyorsunuz... Üstelik ParaPuan'larınız Varan Turizim'de 2,5 kat daha değerli...

Üstelik, kazanmış olduğunuz ParaPuan'larla Varan otobüs bileti alırken daha avantajlısınız. Çünkü ParaPuan'lar, Varan otobüs bileti almak için kullanıldığında kat kat daha değerlidir!

Biletinizi almak için;

444 0 900'den Finansbank Telefon Bankacılığı'nı arayın.
Varan Turizm ile gitmek istediğiniz yer, gün, tarih ve diğer bilgileri bildirin.
Biletinizi - ParaPuan'ınız yeterliyse- mevcut ParaPuan'larınız ile alın. Yeterli değilse, geri kalan tutarı CardFinans'ınız ile ödeyebilirsiniz.
Size verilecek numarayla herhangi bir Varan Satış Noktası'na giderek, otobüs kalkış saatinin yarım saat öncesine kadar biletinizi alın.
İyi yolculuklar...

Bedava otobüs bileti almak için minimum 10.000 ParaPuan gerekmektedir. ParaPuan toplamı 10.000'i aştığında otobüs bileti almaya hak kazanılır.
Otobüs bilet tutarı için ParaPuan'ın yetmediği durumlarda geri kalan tutar CardFinans ile ödenebilmektedir.
Bilet satışlarının iptalleri biletin basılı olarak müşteri tarafından alınmadığı durumlarda ve satışın gerçekleştiği gün yapılabilecektir.
Satışın yapıldığı gün iptal edilmeyen biletler, iade alınmayacak ve güzergah değişikliği yapılamayacaktır. Yalnızca aynı güzergah için bilet açığa alınabilecektir.
Tüm Finansbank Kredi Kartları da bu avantajdan yararlanabilirler.
Finansbank Kredi Kartlarının ticari amaçlı kullanımında ParaPuan kazanılması ve bu ParaPuan'ların kullanımı kampanya esaslarına uygun değildir. Kampanya kapsamında, kazanılan ParaPuan'lar belirli limitler dahilinde kullanılabilir. Finansbank kampanyanın işleyişi ve detayları hakkında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
Üye Marka, Taksit ve ParaPuan bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususunun göz önünde bulundurulmasını rica ederiz.

Popüler Yayınlar