5 Haziran 2012 Salı

BEŞİKTAŞILARA 40 TL KAZANDIRAN BJK BONUS FIRSATI

BJK Bonus alana 40 TL bonus hediye!



Kampanya detayları: 1 - 30 Haziran 2012 tarihleri arasında BJK Bonus'a başvuranlar, 10 Temmuz'a kadar Bonus üye işyerlerinden tek seferde yaptıkları 100 TL ve üzeri harcamadan sadece kartal yuvalarında geçerli olan 40 TL bonus kazanacaklar!
Kampanyadan kazanılan bonus, 10 Temmuz 2012 tarihine kadar hak kazanan BJK Bonus kartlara "BJK Bonus Kampanyası" ekstre açıklaması ile yüklenecektir.
Bonusların yüklenebilmesi için hak kazanan kartlar açık ve kullanılabilir durumda olmalıdır.
Yüklenen kampanya bonusları 10 Ağustos 2012 tarihine kadar kullanılabilecektir.
 Bu tarihe kadar kullanılmayan kampanya bonusları geri alınacaktır. Kampanya Bonus'ları sadece Kartal yuvalarında harcanabilecektir.
Kampanyada BJK Bonus'a yapılan yeni başvurular, yine bu kartlara yapılan ek kart başvuruları ve mevcut Bonus sahiplerinin yaptığı ikinci kart başvuruları geçerli sayılacaktır.
Kampanyada SMS enrollement koşulu yoktur. Ek kart ya da ikinci karta başvuran mevcut Bonus sahiplerinin kartları açık ve kullanılabilir durumda olmalıdır.
 Ek karta başvurmak isteyen mevcut Bonus sahipleri kampanyadan bir ek kart için yararlanabilecektir.
Kampanya kart bazındadır. Kampanya dahilinde kart başına en fazla 40TL BJK bonus kazanılabilir.

Kampanya dahilinde kazanılan 40TL bonus başka karta aktarılamaz. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez. Peşin, Taksit ve TK işlemleri kampanyaya dahildir. Kampanyaya bonus kullanımları, nakit avans işlemleri, iade ve iptal edilen işlemler dahil değildir.
Garanti Bankası istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar