18 Temmuz 2012 Çarşamba

CARDFİNANS'TAN RAMAZAN'DA MARKET HARCAMALARINIZA 75 TL PARAPUAN FIRSATI

Ramazan'da market alışverişlerini Cadrfinans'la yap 75 parapuan kazanma fırsatını yakala...

Kampanya Detayları
Ramazan kampanyasına kaydolup 19 Ağustos'a kadar Finansbank bireysel kredi
kartlarınız ile farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 4 adet 75 TL ve üzeri market alışverişinize 75 TL ParaPuan hediye!
13 Temmuz-19 Ağustos tarihleri arasında kampanyaya kaydolduktan sonra farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 4 adet 75 TL ve üzeri market harcamasına 75 TL değerinde ParaPuan verilecektir.
Belirtilen ödülleri kazanmak için öncelikle kampanyaya kayıt olunması gerekmektedir. Kampanyaya katılım ücretsizdir.
SMS ile kaydolmak için RAMAZAN yazıp 2273’e gönderebilir veya 0850 222 0 900’ü arayabilirsiniz.
Kampanyaya kaydolduktan sonra 19 Ağustos’a kadar yapılacak 75 TL ve üzeri market harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilecektir.
Kampanyaya gıda sektöründe hizmet veren market, bakkal, kasap, şarküteri ve benzeri CardFinans üye kuruluşu olan veya olmayan tüm işyerleri dahildir.
Pastane, cafe, restoran, toptancılar ve benzeri üye işyerleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanya müşteri bazında olup, müşterilerin tüm bireysel kredi kartları ile yapacağı market alışverişleri kampanya kapsamında sayılacaktır.
Kampanya süresince ek kartlar da dahil tüm kartlar ile yapılacak market alışverişleri dikkate alınacaktır. Ek kartlarla yapılan alışverişler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan’lar asıl karta yüklenecektir.
Taksitli, ParaPuan’larla veya yurtdışında yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
Ticari kartlar ve banka kartları kampanyaya dahil değildir. Kampanya müşteri bazında olup, müşterilerin tüm bireysel kredi kartları ile yapacağı market alışverişleri kampanya kapsamında sayılacaktır. Ancak bir müşteri bir kez 75 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.
Kazanılan ParaPuan’lar en son alışveriş yapılan (hedefi gerçekleştiren) kredi kartına anında yüklenecek olup 30 Ağustos’a kadar kullanılmayan ParaPuan’lar 31 Ağustos’ta geri alınacaktır.
Finansbank A.Ş. kampanya koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.
Kayıt için gönderilen SMS’ler Finansbank sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonundan gönderilmelidir.
Kazanılan ParaPuan’lar uçak bileti vb alımlarda değerli kullanılamaz. Diğer CardFinans Güzelliği fırsatları için tıklayınız.

9 Temmuz 2012 Pazartesi

Teknosa'da Bonus'a özel 12 taksit ve 3 ay öteleme!

Teknosa'dan Bonus'a özel fırsatlar. Teknoloji süpermarketi Teknosa'dan temmuz ayında daha da ısıtacak bir kampanya Bonus'a özel 12 ay taksit ve 3 ay öteleme...
Kampanya detayları: 
 Kampanya 4 - 31 Temmuz 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
3 ay öteleme kampanyası, 2-12 arası taksitli işlemlerde geçerli olacaktır.
Kampanyaya Garanti Bonus, Bonus Business Card, Money Card, Flexi, American Express, American Express Business Card, Shop&Miles ve Shop&Miles Business Card, Miles&Smiles kredi kartları, TEB, ING, Denizbank, Şekerbank Bonus Card, TFKB Happy card, Eurobank Tekfen, PTT Bonus, Tekstilbank, Abank dahildir. Flexi kartların 3 ay öteleme kampanyasına dahil olabilmesi için Teknosa mağazalarında yapılacak harcamalar için “EVET TEKNOSA" yazıp kartın son 6 hanesi ile beraber 3340'a gönderildikten sonra işlem yapılması gerekmektedir.

VAKIFKART'LA YAPACAĞINIZ 10 ALIŞVERİŞTEN BİRİ KADAR WORLDPUAN KAZANIN

VAKIFKART'TAN WORLDPUAN KAMPANYASI
5-31 Temmuz 2012 tarihleri arasında farklı günlerde yapılan ilk 10 alışverişinizden biri kadar worldpuan hediye.
Kampanya Koşulları :
Kampanyada 10 Alışverişten en düşük tutarlısı kadar Worldpuan kazanılacaktır.
Kampanyadan kazanılan puanlar 6 Ağustos 2012 tarihinde yüklenecektir.
16 Ağustos'a kadar kullanılmayan puanlar 17 Ağustos 2012 tarihinde geri alınacaktır.
Kampanya SMS katılımlıdır ve ilk katılan 30.000 kişi kampanyadan faydalanabilecektir.
Kampanyaya katılmak için BEDAVA yazıp, bir boşluk bırakıp, kartın son 6 hanesinin 6635'e gönderilmesi gerekmektedir Kampanya başlama tarihinden itibaren müşterinin tüm kartlarından farklı günlerde yaptığı ilk 10 alışveriş kampanyaya dahil edilecektir.
Her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir.
Aynı gün yapılan işlemler arasından ilk işlem kampanyaya dahil edilecektir.
Ek kart ile yapılan harcamalar asıl karta dahil edilecektir.
İnternet alışverişleri kampanyaya dahil değildir.
Nakit çekim ve puan kullanımları ile BusinessCard'lar kampanyaya dahil değildir.
Kampanya katılımının bankamıza kayıtlı cep telefonundan yapılması gerekmektedir.
Maksimum ödül kazanımı 100 TL'dir.
Harcamalar müşteri bazında değerlendirilecek ve bir müşteri kampanyadan 1 kez faydalanabilecektir.

MAXİMUM KART MTV KAMPANYASI

Motorlu Taşıtlar Vergisini maximum kartla taksit taksit ödeyin.
Maximum Kart kullanıcıları www.gib.gov.tr'den 3 Ağustos 2012 tarihine kadar yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 500 TL'ye kadar işlemlerde 3, 500 TL ve üzeri işlemlerde 5 eşit taksit imkânına sahip oluyor. Maximiles sahipleri için de geçerli olacak kampanya kapsamında İş Bankası kredi kartı müşterileri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde hem ödeme kolaylığına sahip olacak hem de zamandan kazanacak. İş Bankası Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Ticari Kredi Kartı ile de kampanyadan faydalanılabilecek.

Popüler Yayınlar