29 Eylül 2011 Perşembe

Maximum Kart'dan Hafta Sonunda Şahane Fırsatlar!

30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında akaryakıt hariç yapacağınız toplam alışverişinizin her 100 TL'si için 10 TL, toplamda 30 TL'ye varan MaxiPuan kazanma fırsatı sizi bekliyor!

Kampanyaya katılmak için "KAZAN" yazmanız, bir boşluk bırakıp Maximum Kart'ınızın son 6 hanesi ile birlikte 4402'ye göndermeniz yeterli!

Kampanya Detayları:

1. 30 Eylül-1-2 Ekim tarihlerinde akaryakıt hariç yurtiçi ve yurtdışında yapılan tüm alışverişler (sanal alışverişler dahil) kampanya kapsamındadır.
2. Kampanyaya tüm Maximum Kartlar ile (ek kartlar dahil) yapılan harcamalara yöneliktir. Maximiles, Vadematik, şirket kredi kartları, bayi kartlar, Bankamatik Kartları ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
3. Akaryakıt istasyonlarında yapılan tüm alışverişler akaryakıt olarak değerlendirilir.
4. Taksitli alışverişler, alışverişin yapıldığı gün için toplam tutar üzerinden dikkate alınacak olup, önceki günlerde gerçekleştirilmiş olan taksitli alışverişlerin kampanya dönemine yansıyan taksit tutarları alışveriş toplamı hesaplamalarına dahil değildir.
5. Nakit çekim, faiz ve komisyonlar, MaxiPuan bozdurarak yapılan işlemler, yatırım fonu alımları, kumarhane ve bahis sitelerinde yapılan harcamalar, iade, iptal veya itiraz edilen işlemler alışveriş toplamı hesaplarına dahil edilmeyecektir.
6. Bir müşterinin kampanyadan kazanabileceği azami hediye MaxiPuan tutarı 30 TL'dir.
7. Kampanya kapsamında kazanılan hediye MaxiPuanlar 10 Ekim 2011 tarihinde müşterilerimizin Maximum Kart'larına yüklenecek, kullanılmayan hediye MaxiPuanlar 24 Ekim 2011 tarihinde geri alınacaktır.
8. Ziraat Maximum Kartlar kampanyaya dahildir.
9. Kampanya katılım mesajları her müşterinin kullandığı operatörün tarifesi üzerinden 1 kısa mesaj karşılığı ücretlendirilecektir. Kampanya süresinin bitiminden sonra atılan katılım mesajları kampanyaya katılım sağlamaz.

Popüler Yayınlar